WAK zoekt Amateurkunstenaars

Zin om uw passie aan een breed publiek te tonen? Te laten zien dat u een creatieve geest bent? Dan is dit úw kans. Op zaterdag 2 en zondag 3 juni organiseert gemeente Goes voor de vijfde keer het Weekend van de Amateurkunst (WAK).

Het centrum van Goes staat dit weekend geheel in teken van amateurkunstuitingen. We hopen ook dit jaar weer op een breed aanbod en diversiteit. Heeft u prachtige schilderijen die u tentoon wil stellen, bent u een begenadigd danser, kunt u een mooi theaterstuk neerzetten of leeft u zich helemaal uit in keramiek? Brengt u muzikale sfeer, weet u mensen te boeien door uw fraaie beeldhouwwerken? Dan bent ú de amateur-kunstenaar die gemeente Goes zoekt! 

U mag zelf mede bepalen hoe u uw werk wilt presenteren. Het WAK bestaat namelijk vóór, maar zeker ook dóór u als amateur-kunstenaar. Past een expositie het beste bij uw werk, of is een kunstroute passender? Een spetterend optreden of een intieme workshop? Samen geven we invulling aan dit sensationele weekend waarin we een breed publiek trakteren om de schoonheid van kunst. Even een moment om los te komen van de werkelijkheid. Wij bieden u een prachtig tweedaags podium en zorgen samen voor de publiciteit. Kortom, een mooie gelegenheid iets van uzelf te laten zien aan een groot publiek

Naast amateur-kunstenaars komt de gemeente Goes ook graag in contact met mensen die locaties beschikbaar willen stellen en vrijwilligers die dit weekend hun bijdrage willen leveren. Laten we samen invulling geven aan deze vijfde editie van het WAK!

Wie deel wilt nemen aan het WAK, ook als vrijwilliger, kan zich tot 10 april 2012 opgeven door het aanmeldingsformulier in te vullen op www.wakzeeland.nl  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *