Uitgaan

Een avond uit eten of naar de bioscoop? Naar de discotheek of het café? Het theater of een avondje snooker? Alles is mogelijk in Goes.

Restaurant & Cafe

De vele gezellige restaurants en café’s met ’s zomers de sfeervolle terrassen maken Goes tot een prima stad om een avond door te brengen. Van gezellige brasserie tot luxe restaurant, maar ook een discotheek, bruin cafe en zelfs een oesterbar maken het uitgaan in Goes compleet.
Kijk hier voor een selectie van restaurants in Goes

Zeelandhallen

Ook in de Zeelandhallen is er ieder weekend wat te beleven. De ernaast gelegen bioscoop Davinci cinema , wok restaurant, bowlingbaan en het fitnesscentrum geven vertier voor alle leeftijden.

Sportverenigingen

De meeste sportverenigingen zijn te vinden op sportpark Het Schenge. In Sportpunt Zeeland is een zwemparadijs en kunnen diverse zaalsporten worden beoefend. Biljarten of Snookeren kan in Sportpub Goes . En Goes heeft ook een prachtige golfbaan “De Goese Golf” gelegen in villawijk het Goese Meer.

Hollandsche Hoeve en Stoomtrein

Een dagje uit kan ook naar attractiepark de Hollandsche Hoeve. Kinderboerderij, pannenkoekenhuis, ambachtscentrum, speeltuin en midget golfbaan. Kijk voor meer informatie op de website van eethuis de Vierlinden

Kinderboerderij: 1 april t/m 1 oktober: iedere middag 13.00-16.30 uur / 1 oktober t/m 1 april: alleen op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.30 uur
Ambachtscentrum: gehele jaar op woensdag en zaterdag van 13.00-16.30 uur / juli en augustus tevens op dinsdag en donderdag van 13.00-16.30 uur
Binnenspeeltuin de Vierlinden: maandag t/m donderdag 11.00-19.00 uur / vrijdag & zaterdag 10.00-21.00 uur / zondag 10.00-19.00

Ook een aanrader is een rondrit met de stoomtrein Goes-Borsele

Cultuur

Podium ’t Beest is behalve een poppodium ook de locatie voor culturele toneelvoorstellingen. Bovendien is er een intieme arthouse bioscoop.
In Theater de Mythe zijn naast mooie toneelvoorstellingen ook musicals, cabaret- en balletvoorstellingen te bewonderen.

Binnenstad

Vaak zijn er uiteenlopende evenementen in de binnenstad. Deze zijn terug te vinden in de kalender op deze website.
Om de 4 jaar is er een groots evenement in Goes. Neem hier een terugblik op het Goes Afrikajaar in 2009

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Westwal of de Stadspoort of op een van de vele parkeerterreinen zoals het Molenplein, de Oostwal, het Damplein en de Beestenmarkt. Meer informatie over parkeren in deze folder.

In Goes is er altijd wat te beleven

Veel uitgaansplezier in Goes!