Open Dagen Goese Roeivereniging Scaldis

Heb je al vaak langs het kanaal gefietst en toen je een roeiboot voorbij zag komen gedacht “Dat wil ik ook.” Of ben je op zoek naar een gezonde sportieve ontspanning in de buitenlucht. Dan is roeien wellicht iets voor jou. Voor roeien hoef je geen super-atleet te zijn (al mag dat natuurlijk wel), een redelijke conditie en motoriek zijn voldoende. Geef je dan op als lid bij roeivereniging Scaldis en start met de basisroeiopleiding 2012.

Je bent van harte welkom op de open dagen van de roeivereniging. In het voorjaar 2012 houden wij open huis op de volgende data:

  • Zaterdag 31 maart van 10.00 tot 12.00 uur

 • Woensdag 4 april van 19.00 tot 21.00 uur

 • Donderdag 5 april van10.00 tot 12.00 uur

 • Zaterdag 7 april van 10.00 tot 12.00 uur

Tijdens de open dagen krijg je een persoonlijke rondleiding en instructie van ongeveer een uur waarin je kennis maakt met roeien en de roeivereniging: er wordt uitleg gegeven over de roeitechniek., de verschillende boten worden getoond, het “reilen en zeilen” van de vereniging wordt uitgelegd, er wordt geroeid onder leiding van een instructeur, je kan aanmelden voor het volgen van lessen, die daarna starten. In de week na de open dagen beginnen de eerste roei-instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *